Leestijd: 2 minuten

Tips voor de kinderkamer: aan de wand

Tegen de muur: tips voor aan de wand

Je kunt tegenwoordig alle kanten op met de wanden van de babykamer en kinderkamer, vooral met de combinatie verf en behang. Bedenk dat wanden heel sfeerbepalend zijn, omdat je ze nu eenmaal altijd in het zicht hebt. Een algemene regel is natuurlijk dat je vooral bij donkere, wat kleinere kamers uitkijkt met al te zware kleuren, houd het liever licht. Omgekeerd kun je in lichte, ruimere kamers best wat ‘brutaler’ te werk gaan.

Grijp je kans op contrast

Wij zeggen: wees niet bang om lekker te experimenteren met verf, behang en vooral de combinatie van die twee! Eén wand behangen in een levendige keur en dessin fleurt een verder witte kamer onmiddellijk op. Maak mooie contrasten door naast rustig behang een felle kleur verf te gebruiken of andersom. Mix en match: het resultaat wordt altijd speels en dat mag in een baby- of kinderkamer! Een paar merken bekijken?

Een kwestie van kiezen

Heb je een thema in je hoofd? Je vindt er zeker weten een behang bij als je even rondkijkt in onze shop. Keus genoeg. Laat je inspireren door de creatieve, originele dessins en patronen die onze makers voor je hebben verzonnen. Autootjes, bloemen, iets klassieks, iets rustigs, iets dat knalt? Er is veel meer te krijgen dan ‘roze voor meisjes en blauw voor jongens’.

Zo gebeurd

Met moderne  lijm en behang van nu is behangen een stuk makkelijker geworden. Een ander voordeel: van de meeste soorten behang haal je heel makkelijk de toplaag af, waarna je er meteen iets nieuws op kunt plakken. Zijn jij en je kind na een paar jaar uitgekeken? Het ziet er zonder al te veel moeite totaal anders uit!

Nieuw behang: Studio Ditte droomt van paarden

Dit nagelnieuwe, speciale paardenbehang van Studio Ditte is iets voor de echte paardenliefhebbers onder de meiden. Maar het wallpaper is zo mooi uitgevoerd – met voor elk paard een aparte print en uitstraling – dat niet alleen paardenmeisjes ervan zullen houden. Wij zien de vurige, elegante paarden óók galopperen langs de muren van de jongenskamer. Voor echte cowboys!

Top in galop

Het patroon herhaalt zich pas na drie meter. Je blijft ernaar kijken en eindeloos dromen van paarden! Het paardenbehang is een duurzaam geproduceerd vliesbehang van hoge kwaliteit met een luxe, matte afwerking. Sterk, kleurvast, met water afneembaar en makkelijk te verwerken.

Chiel Metselaar

Avatar