Leestijd: 1 minuut

Hét vloerkleed voor in de kinderkamer: Lorena Canals

Lorena Canals fleurt de herfst op

Op zoek naar een vloerkleed voor in de kinderkamer? Er is nieuws over de vloerkleden en kleedjes met klasse voor de babykamer en kinderkamer van Lorena Canals. De wasbare kleden zijn er vanaf nu met vier nieuwe, sprankelende kleuren die zowel warm als fris aandoen. De hele collectie is vernieuwd en een kijkje zeker waard. Ook een kijkje waard is haar eigen huis in een toonaangevend magazine!

Lekker knoeien

De topper is en blijft het wasbare vloerkleed voor in de kinderkamer en babykamer. Knoeien mag, en dat staat een mooie uitvoering bepaald niet in de weg. Ook volwassenen en tieners zullen een Lorena Canals op waarde schatten. Ga bijvoorbeeld voor stijlvol geometrisch, of voor tie-dye uit de hippietijd of voor de moderne twist aan een klassieke berber. De vier nieuwe kleuren zorgen voor de mooie accenten en warme sferen.

Een warm gevoel

De vloerkleden van Lorena Canals worden voor het grootste deel met de hand gemaakt in India. Er wordt streng toegezien op goede omstandigheden voor de makers, Lorena belt elke dag wel een keer naar India. Het is net zo goed een sociaal ontwikkelingsproject als een onderneming; het bedrijf zorgt voor een positieve injectie voor de lokale economie.  Het mooiste is wat ons betreft nog dat het project zorgt prachtige vloeren en warme voeten en voetjes in babykamer en kinderkamer.

 

Verder kijken?

Neem een kijkje op onze site voor de vloerkleden en ook de accessoires van Lorena Canals. Een leuke muurhanger bijvoorbeeld…

Chiel Metselaar

Avatar